Contribuie

Alatura-te in a face o diferenta.

VEZI CUM
blog-img

Redirectioneaza 3.5% din impozit

Pasul 1 Descarcati si completati de aici formularul 230 .
Pasul 2 Completați cererea
Pasul 3 Trimite-l prin mail la fundatiaradacinigrup@radacini.ro
Surse importante pentru proiectele noastre sunt fondurile obținute prin redirecționarea procentelor mentionațe de lege din impozitul pe venit pentru persoanele fizice. Direcționează 3.5 % din impozitul pe venit pe care oricum îl dai la stat. Această redirecționare nu reprezintă o donație, ci este o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat îl dă statului! Nu vă costă nimic, ci doar decideți să orientați 3.5% din suma deja platită ca impozit statului către proiecte cu impact social și caritabil.

Redirecționează 20% din impozit - companii

Pasul 1 Calculați suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit sau pe profit al companiei.
Pasul 2 Descărcați, completați și semnați Contractul de Sponsorizare Fundatia Radacini Grup
Pasul 3 Efectuați plata prin transfer bancar
Ești o companie care dorește să se implice în acțiunile de responsabilitate socială? Atunci poți direcționa 20% din impozitul pe profit sau venit datorat statului către Fundația Rădăcini Grup. Legea sponsorizării îți dă dreptul să alegi ce să faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat prin impozitul pe profit (companiile impozitate pe profit) sau pe venit (microîntreprinderile), termenul limită pentru această faptă minunată este 31.12.2023. Compania care donează pentru proiectele noastre nu au cheltuieli suplimentare și contribuie astfel la realizarea unor proiecte nobile.

Voluntariat

Scrie-ne la fundatiaradacinigrup@radacini.ro și oferă-ne detalii despre abilitațile tale. Te așteptăm cu drag! Voluntarii noștri sunt oameni minunați, care aleg să ofere timp și energie pentru a ajuta alți oameni și comunități, fără a aștepta ceva în schimb. Fundația noastră are o misiune important, aceea de a ajuta oamenii și comunitățile să se dezvolte într-un mod pozitiv și să-și îmbunătățească viața printr-o educație adecvată. Pentru a putea realiza acest lucru, avem nevoie de oameni care să ne ajute să organizăm proiectele noastre și să le implementăm cu succes. A fi voluntar înseamnă că vei avea ocazia de a învăța noi abilități și de a-ți dezvolta cariera într-un mod pozitiv. În plus, voluntariatul îți va oferi o satisfacție personală imensă. Vei putea vedea cum munca ta face o diferență în comunitate și vei simți că ești parte a unei mișcări care ajută la dezvoltarea altor oameni. Te invităm să te alături echipei noastre de voluntari. Suntem siguri că vei găsi această experiență valoroasă și satisfăcătoare.